Trouwen in 2014 met trendy sieraden | Trouwshop.com

2022-09-30 20:45:15 By : Ms. Angela Zhang

https://www.trouwshop.com/bedrijvengids/accessoires/allen/

Bij de planning van jullie trouwdag, huwelijksvoltrekking en feest met jullie bruiloftsgasten is er alle aandacht voor de vormgeving van de kaart, de ‘save the date’, trouw- en feestlocatie, keuze van de trouwambtenaar en fotograaf. Dat is allemaal logisch, maar dat hoef ik aan jullie als a.s. bruidspaar niet uit te leggen. Ik denk, en geloof het zeker, dat jullie deze lijst met zo nog tien T.A.P.’s (Trouw Aandacht Punten) kunnen uitbreiden. Maar met iets kleins kunnen jullie het huwelijk extra glans geven… een trendy sieraad voor hem en haar.

Waarom sieraden op jullie trouwdag? Sieraden zijn de kers op de bruidstaart, ze geven die persoonlijke en bijzondere touch aan je outfit. Je kan er zoveel variaties in aanbrengen. En zeker de trouwseizoenen, de lente en de zomer, zijn uitermate geschikt om sieraden te tonen aan elkaar en de vele bruiloftsgasten. Er is immers meer zongekleurde huid te bewonderen. Sieraden maken jullie trouwkleding dan ook helemaal af. Misschien schrik je bij het lezen van de woorden ‘sieraden’ en ‘juwelen’ en denk je: ‘Dat kunnen we nooit betalen, laten we maar gewoon doen, dan doen we al trouwgek genoeg’. Ik raad jullie toch aan om door te lezen, maar ook om op deze website te kijken bij de rubriek ‘Trouwspecialisten’ naar de categorie ‘Trouwringen’. In de provincie Utrecht vind je de website www.juwelierwechgelaar.nl, een bedrijf met ruim dertig jaar ervaring en maatwerk.

Niet the bold and beautifull maar… Dé sieraden- en juwelentrend voor 2014 word ook wel ‘bold and loud’ genoemd. Dit staat voor ‘brutaal en druk’. Bekijk die website maar eens, het worden dan ook sieraden met veel edelstenen. En ‘groot’ en ‘opzichtig motief’ zijn hier de concrete vertalingen van. Maar het moet natuurlijk praktisch in het dragen blijven en daar zijn de vormgevers voor 2014 zeker in geslaagd. Op deze trend plak ik het woordje ‘In’, het lijkt wel een sieradenjaaroverzicht op oudejaarsdag. Maar ‘Uit’ is de trend van de dure sieraden. Met betaalbare sieraden, ook voor jullie huwelijk, kan je makkelijker wisselen en in je bruidsdagen telkens iets anders dragen. Kom maar lekker trendy voor de dag op jullie bruiloft! Één tipje van de sieradensluier wil ik al voor jullie oplichten: ‘Rosé goud is helemaal in!’

Meer aan je oren Niet alleen het kleine, beschaafde knopje in je oorlel, maar laat zien dat je oren meer kunnen (ver)dragen. ‘Multiple earrings’ is het modewoord. En ‘stoer’, ‘groot’ en ‘creatief’ zijn de sleutelwoorden. Laat je op jullie trouwdag nog meer zien door te kiezen voor kleurrijke variaties. Wat zou het gaaf zijn als voor de vele huwelijksgasten jullie trouwsieraden hét gespreksonderwerp van jullie trouwdag is.

Armbanden voor je bovenarm Het is allemaal lekker losjes, het gaat ook met de armbanden en wikkelarmbanden weer de kant op van de hippies op Ibiza uit mijn laatste blog. Mooie slanke bruidsarmen kan je er prachtig mee accentueren. Je kan het helemaal zelf bedenken; kleur, materiaal, grootte… draag vooral wat je fijn vindt op je trouwdag.

Geheel of deels geringd Waar vroeger trouwringen de klassieke vorm kenden en louter varieerden in materiaalkeuze en nauwelijks in vormgevin is het in 2014 voor de liefhebbers een jaar om door een ringetje te halen. Smalle ringen zijn trendy, maar doe eens gek en combineer er maar op los. ‘Bling bling’ kan je nu zichtbaar maken door jouw ringkeuze. Een tweede trend dat zijn de ‘full finger rings’, een vormgeving met een artistieke knipoog!

Aan het kettinkje gehangen Een gouden en / of zilveren dun kettinkje met een hangertje gaat het helemaal worden in 2014. En met wat voor hangertje wil jij op je trouwdag gezien worden? Zo kan je het heel persoonlijk maken, gewoon doen dus!

Een plezier om op je horloge te kijken De keramische horloges zijn in 2014 helemaal hot. Ze vallen gigantisch op doordat ze vooral kleurrijk zijn. Maar willen jullie op jullie trouwdag een echte eyecatcher aan de pols dragen, kies dan voor een horloge van rosé goud.

Diek en Conny Wechgelaar staan voor jullie klaar Kijk dus snel op de https://www.trouwshop.com/ van deze trouwspecialisten uit Driebergen. En zie je een sieraad waar je je eigen creativiteit op los wilt laten, alles is mogelijk want ze ontwerpen en maken alles ook zelf als maatwerk. Een klant bij Wechgelaar zei laatst na een geslaagde aankoop bij het verlaten van deze juwelierszaak: ‘Ik zie er best zakelijk uit als ik kleine sieraden om doe, maar ik word uitdagend en veel sexier als ik flitsende grote kettingen om doe en een flinke ring, een echte bling bling ring. Deze sieradentrends voor 2014 zijn zo fantastisch hiervoor!’ Stap dus maar eens binnen bij Diek en Conny.